• Sidasih Yoga

Om Sidasih Yoga


Jag heter Karin Åsa Sidasih Thelin och är grundare till Sidasih Yoga. Jag föddes -78 i Jakarta, Indonesien och blev sen adopterad till Sverige. Uppvuxen främst i Växjö men bor i Lund med min man Kristofer och våra två döttrar.


Det var på Bali julen 2017 då jag insåg att det var yogalärare jag ville bli. Under en magisk yogaklass i Ubud, kom insikten till mig att jag också vill förmedla känslan jag själv upplever när jag yogar. Upplevelsen då kroppens alla oväntade spänningar får släppa, andningen flödar fri men även tillåta alla känslor. Då man finner harmoni med sig själv, precis som man är.


Mitt motto är att leva livet på ett mer hållbart sätt, än jag tidigare gjort i livet. Finna andrummen och pauser för att hämta energi och livslust. Just det vill jag att mina yogadeltagare ska känna, det är det som driver min passion.


Frangipan är en vanlig blomma i Indonesien och i min logga har jag satt en stjärna i mitten, då Sidasih betyder "liten stjärna". En påminnelse om mitt ursprung som blir en viktig del av den jag är och även en påminnelse om var den sanna passionen dök upp.


Jag vill vara där just du är och kan utöva yoga. Så varmt välkomna till mina klasser på plats hemma hos dig, utomhus i naturen, på ditt företag eller direkt online. Jag finns även på Nordic Wellness Malmö Central och Svedala samt har min lilla hemmastudion i Lund. Namasté Karin

133 visningar4 kommentarer