top of page
  • Skribentens bildSidasih Yoga

Yoga för företag

Uppdaterat: 10 okt. 2021


NYHET! Online-Yoga för företag erbjuds via Zoom eller Microsoft Teams. Klassen sänds på en bokad tid för de anställda att vara med på digitalt.


Nu börjar kontor åter öppna upp och därmed erbjuder jag även en hybrid lösning. Jag kommer ut på plats och kan samtidigt sända klassen online för dem som jobbar hemma!


Sidasih Yoga vill att yoga och mindfulness ska vara så tillgänglig som möjligt, för så många som möjligt. Yogan får de anställda att röra på en stillasittande kropp, bli medvetna om spänningar, uppmärksamma sitt andetag och låta hjärna ta en paus. På så sätt ger ert företag de anställda en hälsofrämjande stund och övningar de kan ta med sig i sin dag.

Jag är certifierad Global Yoga lärare och diplomerad MediYoga instruktör. Erfarenheter av stress och kontorsvärk har gett personliga insikter om vad som krävs för att bibehålla ett hållbart arbetsliv.


Tjänster nedan kan kombineras enligt era önskemål, tid och plats. Klasserna är för alla, nybörjare som för mer vana yogautövare. Pris enligt offert.


Stols-yoga

20 min yoga som utförs mestadels på stol och ett par stående övningar. Syftet är att de anställda ska koppla upp sig hemifrån eller från kontoret, direkt från sin arbetsplats. Passet fokuserar på nacke, rygg och axlar. Lätta övningar att ta med sig in i arbetsdagen.


Office-yoga

Ett längre kontorsyoga pass (30-45 min) som fokuserar på att förebygger kontorsvärk. En lugnare yogaform som går igenom hela kroppen. Deltagarna har på sig vanliga kläder och klasserna kan utövas i ett vanligt mötesrum och/eller digitalt. Passar närsomhelst under arbetsdagen.


Global Yoga

Yogaform som även ges på gym och yogastudios. Deltagarna är ombytta och yogamattor används.

a) Hatha Yoga: yoga med olika positioner som tränar smidighet, kondition och styrka.

b) Yin Yoga: lugn yogaform som fokuserar på djupare avslappning och återhämtning. Varje positionerna hålls i 3–5 min.


Mindfulness

Genom medvetna andetag och kroppskännedom ges en paus under arbetsdagen. Här guidas deltagarna i olika övningar som de sen själva kan ta med sig och praktisera. Mindfulness kan även kombineras med ovan erbjudande.


Övrigt enstaka tjänster erbjuds som i event, teambuildning, ”kaffe paus” under möten, kvällsaktivitet mm. Kortare eller längre föreläsning erbjuds även inom Yoga in Life, vad yoga är och vilka fördelar den kan ge i livet.


Namasté Karin via Sidasih Yoga








72 visningar0 kommentarer
bottom of page