• Sidasih Yoga

Yoga för företag

Uppdaterad: feb 19


NYHET! Online-Yoga för företag erbjuds via Zoom, Microsoft Teams, Skype eller vad ert företag använder. Klassen sänds då på en bokad tid för de anställda att vara med på live hemifrån.


Sidasih Yoga vill att yoga och mindfulness ska vara så tillgänglig som möjligt, för så många som möjligt. Genom yogan får de anställda röra på kroppen, blir medvetna om spänningar, uppmärksamma sitt andetag och låta hjärna ta en paus. På så sätt ger ert företag de anställda en hälsofrämjande stund.

Jag är certifierad Global Yoga lärare och diplomerad MediYoga instruktör. Erfarenheter av stress och kontorsvärk har gett personliga insikter om vad som krävs för att bibehålla ett hållbart arbetsliv.


Tjänster nedan kan kombineras enligt era önskemål, tid och plats. Klasserna är för alla, nybörjare som för mer vana yogautövare. Pris enligt offert.


Stols-yoga

20 min yoga som utförs mestadels på stol och ett par stående övningar. Syftet är att de anställda ska koppla upp sig hemifrån eller från kontoret, direkt från sin arbetsplats. Passet fokuserar på nacke, rygg och axlar. Lätta övningar att ta med sig in i arbetsdagen.


Office-yoga

Yoga som fokuserar på att förebygger kontorsvärk. En lugnare yogaform som går igenom hela kroppen och som är uppskattad av företag. Deltagarna har på sig vanliga kontorskläder och klasserna kan utövas i ett vanligt mötesrum eller online. Passar närsomhelst under arbetsdagen från kortare pauser eller under lunchen.


Global Yoga

Passar bäst på morgon, lunch eller sist på arbetsdagen. Deltagarna är ombytta och yogamattor används.

a) Hatha Yoga: flödande yoga med olika positioner som tränar smidighet, kondition och styrka.

b) Yin Yoga: lugn yogaform som fokuserar på djupare avslappning och återhämtning. Varje positionerna hålls i 3–5 min.


Mindfulness

Genom medvetna andetag och kroppskännedom ges en paus under arbetsdagen. Här guidas deltagarna i olika övningar som de sen själva kan ta med sig och praktisera. Mindfulness kan även kombineras med ovan erbjudande.


Övrigt enstaka tjänster erbjuds som i event, teambuildning, ”kaffe paus” under möten, kvällsaktivitet mm. Kortare eller längre föreläsning erbjuds även inom Yoga in Life, vad yoga är och vilka fördelar den kan ge i livet.


Namasté Karin via Sidasih Yoga


63 visningar0 kommentarer