• Sidasih Yoga

Yoga för företag

Uppdaterad: apr 29


NYHET! Yoga för företag erbjuds nu live via länk genom Microsoft team, Skype eller vad ert företag använder. Klassen sänds då live på en bestämd tidpunkt för anställda att vara med på hemifrån.


Sidasih Yoga vill att yoga och mindfulness ska vara så tillgänglig som möjligt, för så många som möjligt. Genom yogan får de anställda röra på kroppen, blir medvetna om spänningar, uppmärksamma sitt andetag och låta hjärna ta en paus. På så sätt ger ert företag de anställda en hälsofrämjande stund.

Jag är certifierad Global Yoga lärare som utöver företag, håller klasser på studios och individanpassade PT-yoga. Erfarenheter av stress och kontorsvärk har gett personliga insikter om vad som krävs för att bibehålla ett hållbart arbetsliv.


Tjänster nedan kan kombineras enligt era önskemål, tid och plats. Klasserna är för alla, nybörjare som för mer vana yogautövare. Vi erbjuder ett rabatterat "prova-på” pris vid bokning av tre klasser.


1.Office-yoga

Yoga som fokuserar på att förebygger kontorsvärk. Öppnar upp stela nackar, axlar och armar. En lugnare form som är uppskattad av företag. Deltagarna har på sig vanliga kontorskläder och klasserna kan utövas i ett vanligt mötesrum. Passar närsomhelst under arbetsdagen från kortare pauser eller under lunchen.


2. Global Yoga

Passar bäst på morgon, lunch eller sist på arbetsdagen. Deltagarna är ombytta och yogamattor används.

a) Hatha Yoga: flödande yoga med olika positioner som tränar smidighet, kondition och styrka.

b) Yin Yoga: lugn yogaform som fokuserar på djupare avslappning och återhämtning. Varje positionerna hålls i 3–5 min.


3. Mindfulness

Genom medvetna andetag och kroppskännedom ges en paus under arbetsdagen. Här guidas deltagarna i olika övningar som de sen själva kan ta med sig och praktisera. Mindfulness kan även kombineras med ovan erbjudande.


Övrigt enstaka tjänster erbjuds som i event, teambuildning, ”kaffe paus” under möten, kvällsaktivitet mm. Kortare eller längre föreläsning erbjuds även inom Yoga in Life, vad yoga är och vilka fördelar den kan ge i livet.


Namasté Karin via Sidasih Yoga
0 visningar

Sidasih 2019

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now