top of page
  • Skribentens bildSidasih Yoga

MediYoga - diplomerad instruktör

Uppdaterat: 7 jan. 2021


I sep-dec 2020 utbildade jag mig till MediYoga diplomerad instruktör. I och med corona-läget skedde de läraledda lektionerna digitalt via zoom. Väldigt synd men det tränade mig också i att ge klasserna online.


Under terminen varvades 40 tim läraledda lektioner med 80 tim teoretiska hemstudier, egenträning och eget arbete med att träna på att instruera.


MediYoga Instruktörsutbildning Steg1 ger deltagaren kunskap och behörighet att leda patienter/klienter och grupper i MediYoga Basprogram 1-3.




MediYoga är modern integrativ medicin – väl förankrat i vetenskap och genom beprövad erfarenhet. MediYoga används idag på mer än 277 sjukhus och vårdcentraler i Sverige och väl utbrett inom svensk friskvård. MediYoga är enkelt att utföra och vänder sig till alla människor friska som sjuka och utgår från en tydlig struktur där kvalitetssäkring och patientsäkerhet är centralt.




Träningen utgörs av integrerade delar, andning, mentala tekniker, fysiska rörelser, avslappning och meditation. MediYoga verkar genom att stärka resurser och odla de salutogena egenskaperna hos utövaren.






11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page