top of page
  • Skribentens bildSidasih Yoga

Tjänster

Uppdaterat: 10 okt. 2021


MediYoga

Under ht-20 utbildade jag mig till diplomerad MediYoga instruktör och erbjuder individuella klasser eller grupp. MediYoga är en lugnare terapeutisk yogaform som används inom hälso-och sjukvården. Syftar till att öka balans, minskar stress och förbättrar hälsan. En lugn yogaform med fokus på det mentala, fysiska och emotionella.


Plats: Lund/Malmö med omnejd eller online. Milersättning för hembesök tillkommer.

Tid: 1 tim

Prova på - pris: 250kr/per (engångspris 350 kr/per)

5 gånger: 1500 kr

10 gånger: 2800 kr


"Hemma hos dig" yoga online eller på plats

För dig som inte vill eller kan ta dig till gym eller studio, erbjuder jag nu yoga hemma hos dig eller online. Träffas en liten grupp med vänner eller unna dig en egen personligt anpassad stund. En yta behövs där mattorna får plats, som t.ex ditt vardagsrum. Om vädret tillåter kan trädgården eller parken bredvid passa. Välj vilket pass ni vill ha, yin yoga eller fysiskt flödande som hatha eller vinyasa. Mattor och block finns att låna vid behov.


Plats: Lund/Malmö med omnejd eller online. Milersättning för hembesök tillkommer.


PT - yoga: specialanpassat yogapass för just dig och dina behov. Inga förkunskaper krävs.

Senior Yoga med mjuka rörelser främst sittandes på stol, Yoga för stela axlar, nacke och rygg, Yoga för den som är föräldraledig och behöver en boost för kroppen...jag anpassar efter behov och längtan!


Yogaevent: svensexa, möhippa, "hemma hos" - träffar


Presentkort: på valfritt belopp och valfri aktivitet, anpassas till den du vill ge yogan till! Onlineklass, utomhus eller hemma-hos!





118 visningar0 kommentarer
bottom of page