• Treefulness

Våra tjänster

Uppdaterad: 16 jan 2020


Välkomna till Treefulness! Vi heter Karin Thelin och Kristian Rönne och ser fram emot att ni vill följa med oss upp i trädtopparna.


Genom att vistas bland och i träd har vetenskapliga goda effekter på din hälsa. Trädklättring är en form av vertikal meditation som är förbunden med trädet. Det betyder att du får dom positiva effekterna av att vara nära trädet, samtidigt som du kopplar bort allt och befinner dig i nuet. När du trädklättrar är det nämligen svårt att tänka på annat än att komma vidare till nästa gren.


Uppe i trädkronorna för en unik upplevelse i synk med naturen. Vi tar oss upp på ca 10 m höjd på rep med hjälp av sele, slingor och hjälm. Ni får äventyret att utmana er, genom att själva klättra upp på hängande rep medan vi hjälper er. Detta är ingen friklättring utan klättringen sker på rep. Vi tar upp mindre grupper om ca 4 personer i taget.


Aktiviteter:

Ert klätteräventyr börjar med en säkerhetsgenomgång, genomgång av utrustning och gemensam kontroll. Priset inkluderar all utrusning ni behöver, d.v.s selar, hjälm, rep, slingor karbiner m.m. Oömma kläder rekommenderas samt gympaskor eller dylikt.


- Trädklättring: ni får klättra upp med hjälp av rep för att sen sitta säkrad på en gren och njuta av utsikten från trädkronan.

- Treefulness: efter att ha klättrat upp finner ni uppsatta hängmattor att njuta i och få en magisk stund av mindfulness i trädkronan.


Tid: ca 2,5 tim

Pris: från 1290 kr/per


Ni väljer vilken aktivitet ni vill utföra eller skräddarsyr efter önskemål. Vid längre event ingår även fika. Väljer ni halv eller heldag kan vi grilla lunchen tillsammans i närheten. Halvdag eller heldag kan även vara som en del av företagsevent. Vi samarbetar här också med C/O Nature.


För bokning och mer info, kontakta oss per mail treefulness@sidasih.se eller telefon

+46 70 4681548.


Eventet utförs i närområdet av Malmö/Lund. Vi är certifierade och vana klättrare som sätter er säkerhet och trygghet främst. Vi gör allt för att ni ska finna lugnet i naturen tillsammans med oss. All klättring sker dock på egen risk. Vi ersätter ej slitage på kläder, skor eller dylikt.

86 visningar0 kommentarer